Hogyan értesülhetsz az Online Kalauz legújabb bejegyzéseiről

Egy kis útmutatót szeretnék nektek most bemutatni, hogy hogyan értesülhettek az Online Kalauz legújabb bejegyzéseiről. Több online csatornán is reklámozom a blogot, ti majd kiválasztjátok azt, amelyik nektek a legjobb.

1. Facebook online-kalauz-facebook

Napjaink legaktívabb és legelterjedtebb közösségi hálozata. Szó-szoros érteleben, most, minden 7. embernek van Facebook felhasználója, ami azt jelenti, hogy több mint 1 milliárd facebook fiók, amiből több mint 600 millió aktív user. 2 (két) linken is el lehet érni a friss bejegyzéseket, az egyik a személyes Facebook profilom, a másik pedig a blognak a rajongói oldala. Ez az első közösségi csatorna amelyen megszoktam osztani a legújabb bejegyzéseimet.

online-kalauz-twitter 2. Twitter

Sem Romániában, sem Magyarországon nem futott be annyira ez  a közösségi oldal, mint ahogy gondoltuk volna, őszintén igy talán jobb is, nincs olyan sok spamolás, mint a Facebookon. Röviden, a Twitter, az egy mikró-blog oldal, amelyen max 140 karaterű hosszú üzeneteket hagyhatunk. A Twitter mindig a második közösségi csatorna, amelyen megszoktam osztani a legújabb bejegyzéseimet. Ha követsz a Twitteren, akkor ott is hozzáférhetsz a friss bejegyzésekhez.

online-kalauz-linkedin 3. LinkedIn

A LinkedIn a világ legnagyobb szakmai hálózata. Mi az és hogy mire használjuk itt elolvashatod. A LinkedIn felhasználó fiókomat követve, hozzáférhetsz a friss bejegyzésekhez.

online-kalauz-pinterest 4. Pinterest

Az egyik legújabb közösségi oldal, ha ennek tudjuk nevezni. Végülis egy képmozgató felületről van szó, bővebben itt olvashatsz a Pinterestről. Ezen a közösségi oldalon nem szövegben tudsz hozzájutni a friss bejegyzésekhez, hanem képekben. A Pinteresten megfogom osztani azt a képet amely a bejegyzésben fog szerepelni, és a kép mellé egy linket fogok beszúrni, amely a blog felé fog vezetni, nem lesz más dolgod, csak klikk a legújabb képre és átfog irányítani a legújabb blog bejegyzéshez. A Pinterest felhasználót itt megtalálhatód.

online-kalauz-rss 5. RSS fedd

Google Reader használatával, itt hozzáférhetsz a blog RSS feedjéhez. Ha még új az RSS Feed kifejezése, itt olvashatsz róla, és hogy mire használjuk.

online-kalauz-email 6. E-mail értesítő

Az RSS linkre kattintva, jobb oldalt megjelnik a Subscribe now doboz, azon belül az, hogy Get Online Kalauz delivered by e-mail, erre kattintva megjelenik egy új ablak, amelyben beírod az e-mail címed, és az ellenörző kódot. Bezárod az ablakot, megnyitod az e-mail posta fiókot, hogy erősítsd meg a feliratkozást, klikk a linkre amelyet e-mailben kapsz, és értesülni fogsz e-mailon kerestül minden friss bejegyzésről.

Használd okosan az internetet!

Reklámok

Címke: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: